Pages

Wednesday, September 29, 2010

Κρέμα ζαχαροπλαστικής


  • 4 κροκάδια
  • 2/3 φλιτζανιού ζάχαρη
  • 1/3 φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 φλιτζάνια γάλα φρέσκο πλήρες
  • 2 βανίλιες
Οδηγίες
  • Χτυπάτε τους κρόκους με τη ζάχαρη να ασπρίσουν
  • Σε κατσαρολάκι βάζετε το γάλα και τη βανίλια να πάρουν βράση
  • Ανακατεύετε
  • Προσθέτετε το μείγμα των κρόκων και σιγοβράζετε, ανακατεύοντας συνεχώς
  • Προσθέτετε σιγά σιγά το αλεύρι με συνεχές ανακάτεμα, να πήξει η κρέμα

Pin It!

2 comments :

Jenny said...

Τόσο απλό? Δεν το ήξερα!
Thank you Angie!

Opalina said...

your welcome dear... απλό και νόστιμο και μπαίνει σαν γέμιση σε άπειρα γλυκά!