Pages

Thursday, August 26, 2010

Μηλόπιτα με Μαρμελάδα


υλικά

2 ποτήρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4 αυγά
1 Βιτάμ (λιωμένο)
1 ποτήρι ζάχαρη
4 κ.σ. γάλα
4-5 κόκκινα μήλα
1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ
1 φλιτζάνι μαρμελάδα
κανέλα

εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε την ζάχαρη, το γάλα, το Βιτάμ, το αλεύρι και μόλις γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη, την βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί.
Κόβουμε τα μήλα σε κομματάκια, τα πασαλείβουμε με ζάχαρη και κανέλα και τα στρώνουμε πάνω στην ζύμη.
Ανακατεύουμε την μαρμελάδα με το κονιάκ.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180-200 C και ψήνουμε για 45-50 λεπτά.
Μόλις βγει από τον φούρνο αλείφουμε με μαρμελάδα.
Pin It!

No comments :