Pages

Friday, May 28, 2010

Κορμός σοκολάτας

Υλικά
250 γρ. μαργαρίνη

3 κουβερτούρες
1 ζαχαρούχο γάλα
2 πακέτα μπισκότα τετράγωνα

Ετοιμασία
Σε μπέν μαρί λιώνουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες.
Μόλις λιώσουν προσθέτουμε το ζαχαρούχο, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Τέλος προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα και όχι θρυμματισμένα.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για λίγο, το τυλίγουμε σε λαδόκολλα σαν μπαστούνι και το διατηρούμε στο ψυγείο.
Μπορούμε αν θέλουμε να προσθέσουμε καρύδια, σταφίδες, ή ότι άλλο μας αρέσει.
Pin It!

No comments :