Pages

Monday, April 12, 2010

Κολοκυθοκεφτέδες 2


Συστατικά

  • 3 μέτρια κολοκυθάκια
  • 2 αυγά
  • ξερό δυόσμο
  • αλεύρι
  • μπεικιν
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Οδηγίες

  1. Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα αλατίζουμε
  2. Tα αφήνουμε για 15 λεπτά τουλάχιστον να βγάλουνε τα ζουμιά τους
  3. Αφού τα στραγγίσουμε, προσθέτουμε τα αυγά, τον δυόσμο, το πιπέρι
  4. Ρίχνουμε αλεύρι (στο οποίο έχουμε προσθέσει και 1 κουταλιά μπέικιν) μέχρι να χυλώσει το μίγμα
  5. Τηγανίζουμε σε ζεστό ελαιόλαδο

Λίγα μυστικά ακόμα

Μυστικό!! Μπορείτε να σερβίρετε με σως γιαουρτιού στην οποία προσθέτετε αγγουράκι σε κύβους, άνιθο και λίγο σκόρδο...



Προστέθηκε από sonia!, 18.07.07

Pin It!

No comments :